HIER DRAAIT HET OM DE FIJNE LIJNEN

De stof maakt het af. Het brengt jouw stoel of bank tot leven en geeft het de uitstraling waar jij naar op zoek bent. In het stoffen atelier van VanGijs staan hoge kasten met daarin lange rollen van de mooiste stoffen.

Rib, tweed, velours, verschillende leersoorten. Van diepe, indrukwekkende kleuren en weelderige prints tot bescheiden understated naturels. In zachte, glanzende uitvoering of juist stevig en ruig. Het werk dat hier plaatsvindt is delicater dan in de houtwerkplaats. Hier draait het om de fijne lijnen. Precies teken- en knipwerk. Vakkundig naaien, vullen, stofferen.

STOFFEREN

Stofferen van banken, stoelen en kussens

Het stoffenatelier is de plek waar de banken en stoelen worden voorzien van de juiste bekleding. Nieuwe ontwerpen, speciaal met en voor jou gecreëerd.
Stoelen en banken voor in huis, maar ook voor je vakantiewoning, je boot of je bedrijfsinterieur. Alleen… het kiezen van de mooiste stof, dát kan nog wel eens lastig worden.

Kussens

Ook voor kleine klussen mag je langskomen bij VanGijs. Ik draai mijn hand niet om voor kussens die opnieuw gevuld moeten worden of een nieuw stofje nodig hebben. Voor je het weet heb jij weer een kussen om te… kussen.

HERSTOFFEREN

Geef je Meubilair een tweede leven door ze te laten herstofferen door VanGijs. Gegarandeerd een verantwoord en duurzaam resultaat.

Geen enkele bank is gelijk en moet met de hand worden ontdaan van zijn versleten of oude stoffering.

Van de bestaande stoffering worden nieuwe mallen gemaakt. Vervolgens worden de nieuwe hoezen gestikt. De romp wordt nagekeken op gebreken en eerst in orde gemaakt.

Neem contact op met VanGijs

Email / bellen / langs komen… Alles is mogelijk!
Email VG Naar Contact