EEN PASSIE VOOR HANDWERK

Bij VanGijs begint de productie van een maatwerk meubel met het uitzoeken van het hout. Dat kan variëren van massief hout als eiken, essen, noten, kersen, mahonie of beuken tot plaatmateriaal als mdf of gefineerde platen.


Bij het op maat maken van meubels komt veel handwerk aan te pas. Meubels op maat maken is echt vakwerk. Handwerk maakt mede het kwaliteitsverschil tussen maatwerk meubels en meubels die in massaproductie worden gemaakt.

TAFELS
VAN GIJS

STOFFEREN
VAN GIJS

PROJECTEN

Interieurs voor hotels, restaurants, kantoren, jachten

VanGijs heeft aandacht voor het persoonlijke en het unieke, maar met mijn gouden vakmensen heb ik de kracht om groot te denken. Ik maak niet alleen de mooiste meubelen voor particulieren, maar ook voor hotels, restaurants, kantoren en jachten. Zo creëer ik interieurs met ziel en karakter waar gasten en bezoekers zich thuis voelen. Kom een keer koffie drinken in de werkplaats en ik bespreek de mogelijkheden met je.

project 008

no image added yet.

project 007

project 006

project 005

SHOWROOM

VanGijs laat je graag hun mooie bedrijf zien.

Bij VanGijs zijn bijzondere dingen mogelijk. Ga met mij in gesprek over jouw huis en jouw wensen. Ik breng jouw ideale ontwerp tot werkelijkheid. Voor VanGijs is ieder stuk dat gemaakt wordt, uniek. Het krijgt de aandacht die het verdient. Zo wordt je woning echt op je lijf geschreven. Kom een kop koffie drinken en bekijk met eigen ogen waar je meubels gemaakt worden.

RESTAURATIE DESIGNKLASSIEKERS

Legendarische ontwerpers als Mies van der Rohe, Charles en Ray Eames en Jacobsen creëerden hun grootste klassiekers met metaal.


Heb je zo’n prachtexemplaar in bezit, dan kun je ook voor restauratie van alle onderdelen: onderstel, romp én stoffering, bij VanGijs terecht.

Neem contact op met Van Gijs

Email / bellen / langs komen… Alles is mogelijk!
Email VG Naar Contact